GHI Johansson

Published on 2015-05-14

GHI JohanssonAstronom som förtidspensionerades pga Aspergers syndrom varpå Göran började filma för att främja patientförenings idéspridning. Vilket gjort att andra börjat uppmuntra honom att skriva teaterpjäser..

Eftersom Göran Johansson tidigare skapat korta sketcher så har han sammanställt ett wordpad-dokument med oinspelat material. 300 kilobyte, vilket betyder ungefär 600 korta sketcher. Och idéer till 22 längre sketcher.
Allt är fritt att använda. Ladda ner.
Exempelvis har filmlärare efterfrågat materialet.
Nej, manusen är inte uppställa enligt reglerna. Så ett användningsområde är att du använder dem som förlaga för att lära dig ställa upp manus på rätt sätt. Rätt gissat, sketcherna skrevs innan Göran lärt sig formaliareglerna
för hur man skriver manus.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"