Flugfiske i Lainioälven med Lars Munk 6:3906:39

  • 0
Published on 2015-05-15

Fiskaren, naturen och älven i skön harmoni. Ingen hårtpumpande teknomusik här inte! En ren naturupplevelse bara.
Vi gick samtidigt på Tornedalens Folkhögskola. Jag på naturguideutbilningen, Lars på fiskeguideutbildningen. Lars Munk är nu en känd fiskeprofil i Tornedalen där han bedriver fisketurism och deltar i den offentliga debatten om hållbart fiske. Det kan hända att han ibland tänker på annat än fiske, men helt säker är jag inte. Om han skall flytta från Pajala så måste det vara till en älv med ännu mera lax

Filmad: 2012

Om du tittat på videon och tyckte om den, och vill visa din uppskattning, då är donationer alltid till stor glädje. Oavsett summa.  Ni kan trycka på knappen nedanför och donera via PayPal men det går också att sätta in på postgiro 5386-8378.

Jag sköter hela produktionen själv med filmning, klippning, ljud, etc, och allt är självfinansierat. Inte en krona i bidrag från statliga, regionala, kommunala eller andra organisationer. Varje beställd DVD och donation är faktiskt till stor hjälp.

Till alla er som väljer att stötta mig ekonomiskt; tack för att ni hjälper en lokal, oberoende filmare att överleva.