Från Södra Sudan Till Sverige 3:2703:27

  • 0
Published on 2015-05-15

PETRI STORLÖPAREAndra FilmareJag gick aldrig någon utbildning när jag började med video. Läste aldrig några böcker i ämnet heller, och hade inga kompisar som var intresserade av samma sak. Jag köpte bara en kamera och började filma och redigera. 11 år senare fick jag för mig att jag skulle söka till en dokumentärfilmsutbildning när den ändå var så nära i Piteå. Vi var tre filmare på kursen och den här videon är en av filmerna som jag gjorde där. Huvudpersonen i den här videon, James, var också en av filmarna på kursen. Vad som har blivit av honom vet jag inte idag. Det har varit en del oroligheter i Södra Sudan så jag hoppas att han stannade i Sverige.

Filmad 2012

Om du tittat på videon och tyckte om den, och vill visa din uppskattning, då är donationer alltid till stor glädje. Oavsett summa. Ni kan trycka på knappen nedanför och donera via PayPal men det går också att sätta in på postgiro 5386-8378.

Jag sköter hela produktionen själv med filmning, klippning, ljud, etc, och allt är självfinansierat. Inte en krona i bidrag från statliga, regionala, kommunala eller andra organisationer. Varje beställd DVD och donation är faktiskt till stor hjälp.

Till alla er som väljer att stötta mig ekonomiskt; tack för att ni hjälper en lokal, oberoende filmare att överleva.
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"