Team Sweden – Big Game Fishing Tournament på Azorerna 2013 48:1548:16

  • 0
Published on 2015-05-15

Fyra fiskekompisar från Stockholm beslutar sig för att spänna spöna i en internationel tävling för djuphavsfiske på Azorerna.  Mycket väntan, frustration och glädje avlöser varandra under tre tävlingsdagar och det är spännande ända till slutet. Vi får se en och annan stor fisk tas upp förstås, men även utan det så hade filmen varit mycket sevärd tack vare de medverkande personerna och deras hängivenhet för sporten, men kanske framför allt för den goda stämningen och fantastiska kamratskapen som följer oss genom hela äventyret. Det är svårt att inte gilla det här gänget! En 43 minuters feel-good fiskefilm.

Big Game Fishing Tournament.

Tack till Aller Media och Visit Azores, och besättningen på Alabote.Hooked_on_the_azores_DVDtrailer

Filmad 2013

Publicerad: 2014.08.06bioguiden

Längd: 48 min
Språk: svenska, engelska undertexter

Medverkande: Lennart Larsson, Morgan Chapui, Seppo Similä och Kenneth Frekriksson

DVD Hooked on the Azores
150 kr Inklusive moms och porto.

PayPal Acceptance Mark

Det går också bra att betala med postgiro. Glöm inte att skriva namn och adress! 5386-8378

Om du tittat på videon och tyckte om den, och vill visa din uppskattning, då är donationer alltid till stor glädje. Oavsett summa. Ni kan trycka på knappen nedanför och donera via PayPal men det går också bra att sätta in på postgiro 5386-8378.

Jag sköter hela produktionen själv med filmning, klippning, ljud, etc, och allt är självfinansierat. Inte en krona i bidrag från statliga, regionala, kommunala eller andra organisationer. Varje beställd DVD och donation är faktiskt till stor hjälp.

Till alla er som väljer att stötta mig ekonomiskt; tack för att ni hjälper en lokal, oberoende filmare att överleva.
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"