Råneälvdalsloppet, Premiärtävlingen 2012 1:5601:57

  • 0
Published on 2015-05-16

Mycket fin tävling i vacker natur längs Malmens väg i Råne älvdal. Kanske t.o.m. värt en resa bara för att få åka den. Kungen har inte åkt tävlingen (ännu) men han var här och invigde leden när den öppnades 1995. Det borde ju garantera att den faktiskt har lite kvalitéer, eller hur? Godkänt av kungen.
Ge den en chans! Hela skoterleden är 20 mil men skidtävlingen är inte riktigt lika lång. Det finns möjlighet att starta från olika ställen längs leden. Den längsta åkningen får man om man startar i Gunnarsbyn, då är det ungefär 3 mil.

Filmad 2012

Om du tittat på videon och tyckte om den, och vill visa din uppskattning, då är donationer alltid till stor glädje. Oavsett summa.
Ni kan trycka på knappen nedanför och donera via PayPal men det går också bra att sätta in på postgiro 5386-8378.

Jag sköter hela produktionen själv med filmning, klippning, ljud, etc, och allt är självfinansierat. Inte en krona i bidrag från statliga, regionala, kommunala eller andra organisationer. Varje beställd DVD och donation är faktiskt till stor hjälp.

Till alla er som väljer att stötta mig ekonomiskt; tack för att ni hjälper en lokal, oberoende filmare att överleva.
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"