Tengu Dance 2:5402:55

  • 0
Published on 2015-05-16

Titelmusiken till dokumentären A Life in Japan
Jobbar man med nollbudget så kan det bli så att man måste göra allt själv. Även musiken. Tyvärr bara så kan jag inte spela några instrument, men med Garageband så löste det sig. Döm om min förvåning när jag fick många gillande kommentarer och folk började fråga varifrån jag hade fått den, och om den gick att ladda ner! Så jag gjorde den här videon med hela låten. Självklart har jag fått utstå lite skit för den också men jag tror faktiskt att det till nästan 100 % är folk som VET vad jag har använt för mjukvara. Det är säkert en massa fel på den som en musiker märker på en gång men jag har tills vidare valt att vara rätt nöjd ändå.

Filmad mellan ca 2000 – 2012

Om du tittat på videon och tyckte om den, och vill visa din uppskattning, då är donationer alltid till stor glädje. Oavsett summa.
Ni kan trycka på knappen nedanför och donera via PayPal men det går också bra att sätta in på postgiro 5386-8378.

Jag sköter hela produktionen själv med filmning, klippning, ljud, etc, och allt är självfinansierat. Inte en krona i bidrag från statliga, regionala, kommunala eller andra organisationer. Varje beställd DVD och donation är faktiskt till stor hjälp.

Till alla er som väljer att stötta mig ekonomiskt; tack för att ni hjälper en lokal, oberoende filmare att överleva.
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"