The Garden of Light 11:2811:29

  • 0
Published on 2015-05-16

Det här var mitt första försök att göra en riktig dokumentär. 2001 i Kyoto träffade jag på ett sunkigt gaijin-hostel en kille från Australien som skulle bo och jobba en tid på ett ställe som kallas The Garden of Light. Han var utan pengar och det här var en möjlighet för honom att ändå kunna stanna i Japan lite till. Han hade mycket att berätta och hade inget alls emot att bli filmad. Av en ren tillfällighet flyttade jag med familjen till ett hus bara ett par stenkast från den här Garden of Light.

Filmad på miniDV-band, med en kamera som ansågs rätt så bra på den tiden. Så här långt faktiskt den dyraste kameran som jag har ägt. En Canon XM1. Filmen har kanske inte åldrats med värdighet kvalitétsmässigt men den går att titta på.

Filmad 2001
Språk: engelska

Om du tittat på videon och tyckte om den, och vill visa din uppskattning, då är donationer alltid till stor glädje. Oavsett summa.
Ni kan trycka på knappen nedanför och donera via PayPal men det går också bra att sätta in på postgiro 5386-8378.

Jag sköter hela produktionen själv med filmning, klippning, ljud, etc, och allt är självfinansierat. Inte en krona i bidrag från statliga, regionala, kommunala eller andra organisationer. Varje beställd DVD och donation är faktiskt till stor hjälp.

Till alla er som väljer att stötta mig ekonomiskt; tack för att ni hjälper en lokal, oberoende filmare att överleva.
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"