Trailer – Mullan i Grönköping

Published on 2015-05-16

 

[wp-review]
“Det går som det går när världens värste psykiatriläkare blir mutad att tysta den legendariske muslimske kanaljen Nasreddin Hodja”.
Det är reklamfrasen för min första nollbudgetlångfilm, inspelad som en studiecirkel hos ABF i Lund.
Statens medieråd beslutade att filmen ska vara barntillåten.

Recensioner

“Independentfilmen Mullan i Grönköping är inspelad i Lund som en studiecirkel hos ABF. Regissören, skådespelaren, klipparen och manusförfattaren Göran H I Johansson har omvandlat sitt pjäsmanus till långfilmsmanus. Tidigare har Johansson bland annat spelat in spartanska sketcher med Filip & Fredrik på Vimeo….” … Läs mer på Tellusfilm

“För ett tag sen, ganska länge sedan nu faktiskt, blev jag kontaktad angående den här filmen. Jag är aldrig omöjlig när det gäller att recensera film även om det inte är de senaste Hollywoodproduktionerna. Eller kanske just precis tvärtom, det finns en glädje i att skriva om sånt som är smalt och som inte alla andra redan har sett eller skrivit om…..” Läs mer på Fanatiskfilm

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"