Vad är det här?

Den här sajten var från början en storslagen idé. Att bli en hubb för oberoende filmare i Sverige som ville ha en gemensam plattform att visa upp sig på men det var inte så värst många som var intresserade. Förutom mina filmer, som väl utgör över 90% av allt som finns här, så finns det två filmare till som har lagt ut lite material. Jag är verkligen ingen säljare eller marknasförare men ibland så glömmer jag det när fantastiska idéer slår till!

Eftersom ni har varit nog nyfikna och hittat till den här sidan så kanske ni är intresserade av lite mer vad jag håller på med och hur det går? I så fall kan jag rekommendera en blogg som jag skriver på engelska. På engelska därför att det var tänkt som extra material för dom som gillar mina filmer på Youtube och den internationella publiken är mycket större än den svenska.

Jag bor i en by som heter Gunnarsbyn i Bodens kommun och där har jag min grymt lokala “TV-kanal” som jag kallar för Gunnarsbyn-TV. Ett trevligt sidoprojekt med (mest) korta inslag som jag lägger ut snabbt, ibland redan samma dag som jag har filmat. Lite omväxling till dokumentärerna som kan ta flera år av jobb innan jag har något att visa. Det har blivit 55 avsnitt i skrivande stund.

Alla dokumentärer som jag har gjort skall finnas att titta på här men ifall jag skulle ha missat någon så finns dom också på min Youtubekanal.

Petri Storlöpare

jagifjallen