För Svenska Oberoende Filmare

Kanske finns det någon annan liknande sida någonstans därute, där oberoende filmare kan presentera sig och sina filmer. En enkel sida där man inte behöver registrera sig, betala medlemsavgifter eller tillhöra något distributionsbolag eller liknande för att få vara med. Det är möjligt att det finns, men jag har då inte sett någon.

Jag har själv länge saknat just en sådan här sida, och eftersom ingen annan har tagit sig tid att göra det, då gjorde jag det själv.

Vinsten för mig, och alla andra, är att om vi marknadsför oss själva på en gemensam sida, då förstärker vi varandra så att slutresultatet blir större än summan av våra enskilda ansträngningar.

Det här är ett ställe där du som filmare kan spana in lite vad andra har gjort och vilka andra som håller på med film, men också ett ställe för alla andra att hitta svenska indie-filmer, köpa DVD, eller kanske hitta någon att erbjuda ett jobb eller arbeta tillsammans med.

Var med du också!
Alla slags filmer är välkomna; långfilmer, kortfilmer, dokumentärer, naturfilmer, musikvideo e.t.c.
Du bestämmer själv vilken information du vill ha på sidan. Kanske vill du bädda in en Youtubefilm eller länka till en trailer? Har du t.e.x. ett paypalkonto och säljer DVD så kan jag lägga in det. Eller något annat. Skicka info, bilder och länkar så försöker jag göra så gott jag kan.

Förutom övrigt valfritt material så skulle jag vilja ha följande:
• Bild på dig själv: 300 x 388 px
• Bild på filmen: 1920 x 1080 px
• Länk till filmen eller en trailer, om det finns.

OBS!
De här sidorna är inte tänkta för att lägga ut familjens semestervideo, något roligt från barnkalaset, eller den helt sjuka grejen som du råkade filma med telefonen igår. För privata filmer av det slag kan jag varmt rekommendera Youtube istället.

Petri Storlöpare